Terug naar nieuws

Musical Droomvlucht stopt op 1 april

Gepubliceerd op 02-02-2012

Elfen en trollen nog maar twee maanden te zien

Op zondag 1 april 2012 speelt de cast van de musical Droomvlucht haar laatste twee voorstellingen in Theater de Efteling. De musical ging op 9 oktober 2011 in première en is exclusief te zien in Theater de Efteling. De elfen en trollen die in de musical tot leven kwamen keren, nadat ruim 100.000 bezoekers die de voorstelling bezochten, van het theater weer terug naar de attractie. Tot en met 1 april is de musical nog zes keer per week te zien, in de voorjaarsvakantie acht keer per week.

Hugo Haenen die oorspronkelijk de rol van Oberon speelde en in september werd getroffen door een hersenontsteking, zal niet meer terugkeren in de musical. Haenen maakt het goed en werkt nog aan zijn herstel. Rein Kolpa zal de rol van de Elfenkoning tot het einde spelen. Ook Jamai zal tot en met 1 april een gastrol vertolken in de musical.

De familiemusical Droomvlucht is een co-productie van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties en is de eerste musical gebaseerd op een attractie uit de Efteling. De musical vertelt het wonderlijke verhaal van het meisje Lila, dat zich vergeten voelt in het drukke bestaan van haar ouders. Wanneer Lila bij haar oma logeert, start een betoverende reis naar een wereld die alleen in dromen kan bestaan. Een sprookjesachtig avontuur waaruit je niet meer wilt ontwaken, waarin elfen en trollen echt bestaan en waar dromen werkelijkheid worden zolang je er in durft te geloven.

Valentijnstip:

Verras je geliefde, vriend, vriendin of familielid, en geniet samen van deze betoverende musical! Er worden tijdens de voorjaarsvakantie (18 februari t/m 4 maart) extra middagvoorstellingen gespeeld. Nu met Jamai in de rol van Krakeel, een trol die eigenlijk een elf wil zijn!

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.