Terug naar nieuws

Na 5 jaar voorbereidingen starten repetities Hij Gelooft in Mij vandaag!

Gepubliceerd op 13-09-2012

Er hing vanochtend een opgetogen sfeer in de Dutch Studio's in Amsterdam waar de gehele cast en crew samen kwam om te starten met de repetities voor Hij Gelooft in Mij. Na meer dan 5 jaar van voorbereidingen gingen deze vandaag van start. Een bijzonder moment voor de cast, crew en iedereen die nauw betrokken is bij deze productie. Een stap dichterbij de première op 11 november in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Bekijk op de website van de Volkskrant een fotoreportage van deze dag.

Hij Gelooft in Mij is een oprecht, geestig en aangrijpend muzikaal verhaal over het leven van André Hazes. Met in de hoofdrollen Martijn Fischer, Chantal Janzen/Hadewych Minis, Cees Geel, Tina de Bruin, Hajo Bruins en Doris Baaten. Het script is geschreven door Frank Ketelaar (scriptschrijver van o.a. de succesvolle televisieserie Overspel) en Kees Prins (scriptschrijver van o.a Jiskefet). De regie is in handen van Ruut Weissman (artistiek directeur van de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie).

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.