Terug naar nieuws

Première Hij Gelooft in Mij

Gepubliceerd op 11-11-2012

Amsterdam stond vandaag in het teken van de grote galapremière van Hij Gelooft in Mij. Na maanden van intensieve voorbereidingen, ging de musical over het leven van Andre Hazes vandaag in premiere in het DeLaMar Theater. Rachel Hazes, Roxeanne en André Hazes Jr. waren als speciale gasten aanwezig.

Hij Gelooft in Mij is een oprecht, geestig en aangrijpend muzikaal verhaal over de ware persoon achter de volksheld André Hazes, zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam. Zijn bekendste nummers illustreren zijn diepe dalen en hoge toppen van succes en teloorgang. Een verhaal gezien door de ogen van Rachel van Galen, een vijftienjarig meisje dat verliefd wordt op de grote Hazes en trouwt met haar idool. Houdt zij van de man of van zijn talent?

Hij Gelooft in Mij is vanaf nu exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.