Terug naar nieuws

Roman van der Werff en Daniel Vissers zijn understudy Tony Manero

Gepubliceerd op 31-01-2012

Roman van der Werff en Daniel Vissers worden de vervangers van Joey Ferre in de rol van Tony Manero in Saturday Night Fever. De cast van Saturday Night Fever is deze week druk aan het repeteren in theater MartiniPlaza in Groningen waar zaterdag 4 februari de eerste try-out te zien is. De musical gaat op vrijdag 17 februari in première in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en zal daarna te zien zijn in verschillende theaters in Nederland.

Roman van der Werff

De 27-jarige Roman is in Saturday Night Fever te zien in de rol van Frank junior, de broer van Tony. Roman werd vorig jaar tweede in het programma Op zoek naar Zorro. Als alternate was hij afgelopen seizoen te zien als Zorro in de gelijknamige musical. Roman was eerder te zien in diverse voorstellingen. Roman was eerder te zien in onder andere de musicals Petticoat, JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat (Issakar, cover Farao, cover Ruben, cover Juda), High School Musical (Zeke, cover Chad), Hair-de musical, Bolero, Pigment en Fame. Roman studeerde af aan Fontys Hogeschool in Tilburg.

Daniel Vissers

De 24-jarige Daniel is als Gus, één van The Faces, te zien in Saturday Night Fever. Daniel was één van de twaalf kandidaten tijdens de live shows van het televisieprogramma Sunday Night Fever. Hij is vorig jaar afgestudeerd aan de Theaterschool Amsterdam en werkte onder anderen met choreografen Wies Bloemen, Andriaan Lutijen en Martin Michel. Eerder was Daniel te zien in de musical Legally blonde (ensemble, cover Nikos, Carlos). Ook was hij danser bij illusionist Sittah in de WK act en heeft hij gedanst voor stichting Vloeistof.

Foto Roman: Karen Scheffers
Foto Daniel: Roy Beusker

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.