Terug naar nieuws

Roman van der Werff en Mathijs Pater in Aspects of Love

Gepubliceerd op 03-07-2012

Nieuwe uitdagingen na Saturday Night Fever en Miss Saigon

Volgend seizoen zijn Roman van der Werff en Mathijs Pater te zien in Aspects of Love. Deze musical, die door het hele land zal reizen, wordt gezien als één van de meest uitdagende, persoonlijke en intrigerende composities van 's werelds meest succesvolle musicalcomponist Andrew Lloyd Webber. Mathijs en Roman zijn te zien naast hoofdrolspelers Ernst Daniël Smid (George), Lone van Roosendaal (Rose), René van Kooten (Alex), Maaike Widdershoven (Giulietta) en Michelle van de Ven (Jenny). Daarnaast maken Armand Pol, Bart van Veldhoven, Pieter van Nieuwenhuyze, Moniek Boersma en Kathe Staallekker deel uit van het ensemble van de musical.

Roman van der Werff

Roman heeft gestudeerd aan de Fontys Hogeschool Tilburg en kreeg zangles van Edward Hoepelman. Afgelopen seizoen speelde Roman in de musical Saturday Night Fever. Ook was hij eerder te zien in de musicals Zorro, Petticoat, JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat, High School Musical, Hair - De Musical, Boléro, Pigment en Fame.

Mathijs Pater

Net zoals Roman studeerde ook Mathijs aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Hij volgde workshops bij onder andere Linda LePomme, Gerrie van der Kleij, Pia Douwes en Willem Nijholt. Mathijs is nog tot en met 8 juli in Miss Saigon te zien. Voorafgaand aan Miss Saigon was hij te bewonderen in de musicals Joseph and the Technicolor Dreamcoat en Mary Poppins. Daarnaast eindigde hij eind 2011 als derde in het televisieprogramma Sunday Night Fever waarin gestreden werd om de hoofdrol voor de musical Saturday Night Fever.

Het verhaal

Aspects of Love is een verhaal over de ongrijpbare facetten van liefde en verlangen, een musical die uitdaagt en raakt. Wat enkel een onschuldige romance leek te zijn, wordt het begin van een langdurige, vurige en gepassioneerde rondedans tussen vijf mensen uit drie generaties, waarbij verovering, verraad en verlies uiteindelijk hun ware gezicht laten zien.

Aspects of Love is gebaseerd op de gelijknamige roman van David Garnett over de kunst van het liefhebben en het liefhebben van de kunst en speelt zich af tegen de achtergrond van de Franse Pyreneeën, Parijs en Venetië. De jonge Engelsman Alex wordt, al reizend door Frankrijk, hopeloos verliefd op de ambitieuze actrice Rose. Hij verleidt haar om mee te gaan naar de villa van zijn flamboyante oom George. Maar als George onverwacht binnen valt, valt Rose voor zijn onconventionele en kunstzinnige karakter en veranderen hun levens op slag.

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.