Terug naar nieuws

Saturday Night Fever swingend in première

Gepubliceerd op 17-02-2012

Vanavond ging Saturday Night Fever met een groot spektakel in Carré in première! De rode loper was gevuld met bekend Nederland en tijdens de show kon het publiek bijna niet op hun stoel blijven zitten, het slotapplaus deed het dak van het theater vibreren. De discobollen draaien nu overuren op de afterparty.

Bekijk hier de foto's van het slotapplaus:

De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm Italiaans immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden, The Faces, dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit en gaan helemaal los in de disco '2001 Odyssey' waar Tony de koning van de dansvloer is. Hij ontmoet de ambitieuze Stephanie Mangano, waardoor Tony aan het denken gezet wordt…

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.