Terug naar nieuws

Schoenen uit bij Disney's The Little Mermaid

Gepubliceerd op 16-11-2012

Kinderen die de aankomende twee weken een bezoek brengen aan de Disney familievoorstelling The Little Mermaid mogen de schoenen uit doen in het theater. Sinterklaas slaat het theater niet over en brengt van zaterdag 17 november tot en met woensdag 5 december een bezoek aan het Beatrix Theater in Utrecht. De kinderen kunnen voor de voorstelling hun schoen zetten en op de foto met Sinterklaas en Zwarte Piet. Na afloop zit er vast en zeker een cadeautje in. Ook tijdens de kerstperiode zullen de kinderen een extraatje krijgen bij een bezoek aan Disney's The Little Mermaid. De ouders worden ook niet vergeten, kinderen tot en met 16 jaar mogen vanaf 16 november gratis mee met een betalende ouder. Hiermee wordt een Disney traditie opgevolgd waarbij kinderen in de winterperiode gratis toegang hebben tot Disneyland Parijs.

undefined

Verhaal Disney's The Little Mermaid

Disney's The Little Mermaid is het tijdloze verhaal dat plaatsvindt in het magische Koninkrijk diep in de zee. De getalenteerde, krachtige vrouw Ariël verlangt naar de wereld op het land en gaat tijdens haar ontdekkingsreis op zoek naar een onbereikbare liefde. Heeft ze genoeg lef om haar vader te trotseren, wint ze het van het kwaad en heeft ze genoeg overtuigingskracht om de liefde van haar leven voor zich te winnen? Een musical over het volgen van je hart en het verwezenlijken van grote dromen. De Disney familiemusical The Little Mermaid is ook volgend jaar exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.