Terug naar nieuws

The Faces- gladde praatjes en vette dansmoves

Gepubliceerd op 16-01-2012

Alessandro Pierotti , Daniel Vissers, Karel Simons en Lars van Sermond zijn allen te zien als de vriendengroep The Faces in Saturday Night Fever. Deze 4 jongens zijn de beste maten van Tony Manero (Joey Ferre) en hangen samen met hem rond in Brooklyn. Elke zaterdagavond zijn ze te vinden in discotheek 2001 Odyssey waar ze enorm populair zijn. Naast gladde praatjes, te gekke dansmoves, vechtpartijen en potjes basketbal maken de jongens samen ook een echt drama mee.

Alessandro en Daniel waren eerder te zien in Sunday Night Fever waar Alessandro als tweede eindigde en Daniel het tot de kwartfinales schopte. Gelukkig zijn beiden te zien in Saturday Night Fever!

Alessandro

Alessandro (23 jaar) heeft Italiaans en Nederlands bloed door zijn aderen stromen. Tijdens de basisschool wist de piepjonge Alessandro al dat hij één ding wilde: hij moest en zou een dansopleiding volgen. Zo heeft hij gestudeerd aan de Nationale Ballet Academie van Hogeschool van de Kunsten in Amsterdam. Hij begon bij het Nationaal Ballet, liet vervolgens zijn stempel achter bij het Internationaal Danstheater en maakte toen de overstap van klassiek ballet naar de commerciële wereld. Alessandro was afgelopen najaar te zien als Bennie in de musical Daddy Cool.

Daniel

Daniel (24 jaar) is in 2011 afgestudeerd aan de Theaterschool Amsterdam. Is tevens in 2007 afgestudeerd aan het CIOS als sportinstructeur. Krijgt zangles van Robin van Beek (Vocal Centre). Was te zien in Legally blonde (ensemble, cover Nikos, Carlos). Heeft onder anderen gewerkt met choreografen Wies Bloemen, Andriaan Lutijen, Martin Michel. Was danser bij illusioniste Sittah in de WK act. Heeft gedanst voor stichting Vloeistof. Was op 2e kerstdag 2011 te zien in de opera Orfeo Ed Euridice als danser. Daniel is docent aan het Amsterdam Dance Centre. Ook was hij één van de twaalf kandidaten die meededen aan de live shows tijdens het televisieprogramma Sunday Night Fever.

Karel

Karel (26 jaar) studeerde in 2005 af aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater. Hij volgt zangles bij Margot Giselle. Hij speelde afgelopen seizoen de rol van Robin in de Britse musical Batman Live. Ook was hij te zien in de rol van Jean Michiel in de musical La Cage aux Folles. Karel speelde eerder in onder andere MAMMA MIA! (Pepper), Pietje Bel, Watzienik! (Lucas), Brief Voor De Koning (Tiuri) en Dirty Dancing. Karel werd in 1997 en 1999 wereldkampioen Kuntao (Kung fu-vorm) in de vuist- en stokvorm. Hij maakte stage-fights voor verschillende voorstellingen zoals voor De Huilende Kers (winnaar van het IT's en Fringe-festival) en Thaibox Verdriet van de Toneelmakerij.

Lars

Lars (25 jaar) studeerde in 2010 af aan dansacademie Lucia Marthas als uitvoerend danser. Ook volgde hij workshops bij het Broadway Dance Center in New York. Lars was onder andere te zien in het ensemble van de Tijdaffaire, Oliver!, Nieuwe André van Duin Revue, High School Musical (ook understudy Jack Scott) en We Will Rock You. Daarnaast heeft hij als danser opgetreden bij Symphonica in Rosso van Diana Ross en Lionel Richie en bij de TMF Awards (2006). Op televisie danste Lars onder andere bij So You Wanna Be a Popstar, Idols en Wie wordt Tarzan?.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.