Terug naar nieuws

Vajèn van den Bosch uit Droomvlucht, groot succes bij the Voice Kids

Gepubliceerd op 21-02-2012

Afgelopen vrijdag keken ruim 2,7 miljoen mensen naar de Blind Audition van Vajèn van den Bosch bij the Voice Kids. En zagen hoe het musicalmeisje de jury inpakte met haar versie van 'The Climb' van Miley Cyrus. Vajèn speelt op dit moment de rol van Lila in de musical Droomvlucht in theater de Efteling. Hiervoor was ze onder andere te zien in de musicals Mary Poppins en JOSEPH.

Carice van Houten twitterde tijdens het optreden van Vajèn vrijdagavond 'We got a winner' en ook Monique Smit, Nicolette van Dam en coach Marco Borsato lieten via twitter weten dat ze erg onder de indruk zijn vanVajèn. Vajèn was vrijdagavond trending topic op twitter.

Sinds oktober speelt Vajèn van den Bosch een hoofdrol in de musical Droomvlucht. Ze deelt deze rol met Isha Ferdinandus, Robin de Boer en Sarah Nauta. Ze is ingedeeld in het team van Marco Borsato. Binnenkort is de battle ronde van het team van Marco te zien bij RTL4.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.