Terug naar nieuws

CoffeeCompany opent in het AFAS Circustheater in Den Haag

Gepubliceerd op 04-03-2013

Whoopi koffie verkrijgbaar bij de CoffeeCompany

Zondag 3 maart 2013 opende CoffeeCompany, tijdens de galapremière van de musical Sister Act haar deuren in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Geheel in het thema van de voorstelling is er een nieuwe koffie ‘Whoopi’ verkrijgbaar. Na opening van koffiewinkels in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag, Rotterdam, Leiden en Delft, kunnen de bezoekers van het AFAS Circustheater en Den Haag in het algemeen, ook genieten van de koffie van CoffeeCompany. De vestiging heeft haar eigen ingang aan het Circusplein en is voor iedereen toegankelijk.

Whoopi Goldberg

Speciaal voor de opening tijdens de galapremière van de musical Sister Act is er een speciale koffie verkrijgbaar; de Whoopi. Een swingende mix van donkere chocolade, espresso, melk en slagroom. Een eerbetoon aan de Amerikaanse actrice Whoopi Goldberg, hoofdrolspeelster van de filmversie ‘Sister Act’. Jasper Uhlenbusch van de CoffeeCompany: ”We vinden het spannend te openen op zo’n ongelofelijk spectaculaire locatie en hopen dat we straks een prettige plek voor een lekkere koffie worden voor mensen die een van de vele voorstellingen gaan bezoeken. Ook het feit dat we zo dicht bij de zee zitten is nieuw voor ons, eindelijk met een frozen cappuccino op je slippers naar het strand!”

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.