Terug naar nieuws

Elise Schaap wordt ook echtgenote van André Hazes in Hij Gelooft in Mij

Gepubliceerd op 25-11-2013

Musical Award genomineerde actrice vanaf januari te zien naast Chantal Janzen in rol van Rachel Hazes

Actrice Elise Schaap vervangt vanaf januari Ricky Koole in Hij Gelooft in Mij en zal vanaf dan naast Chantal Janzen te zien zijn als Rachel Hazes in de musical over het leven van André Hazes. Chantal Janzen en Martijn Fischer blijven tot de onlangs verlengde speelperiode van de musical het leeuwendeel van de voorstellingen de rollen van Rachel en André Hazes spelen. Hij Gelooft in Mij is tot en met eind maart 2014 exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Elise Schaap is genomineerd voor een Musical Award in de categorie ‘beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical’ voor haar rol in Woef Side Story. In 2009 studeerde zij af aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie. Schaap was onder andere te zien in Een Ideale Vrouw van het DeLaMar Theater, had rollen bij het Ro Theater, Toneelgroep Amsterdam en Orkater en speelde in de films Bride Flight en Valentino.

Ricky Koole is nog tot einde van dit jaar te zien als Rachel Hazes.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.