Terug naar nieuws

Freek Bartels te zien in Aspects of Love

Gepubliceerd op 20-02-2013

Vanaf februari is Freek Bartels een aantal keer te zien als Alex in Andrew Lloyds Webbers Aspects of Love. Freek neemt de rol een aantal keer over van René van Kooten die de rol sinds de première speelt. De eerste voorstelling van Freek is op woensdag 20 februari in het Parktheater in Eindhoven. De voorstelling Aspects of Love, met onder anderen Ernst Daniël Smid, Lone van Roosendaal en Maaike Widdershoven, is tot en met 21 april te zien in de Nederlandse theaters, waaronder Groningen, Enschede, Breda, Heerlen en Amsterdam.

Freek Bartels
In 2008 was Freek te zien als Enjolras in de musical Les Misérables, waar hij een John Kraaijkamp Award voor Aanstormend Talent mee won. Hij speelde de hoofdrol in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Ook was hij naast Simone Kleinsma en Stanley Burleson te zien in Sondheim In Songs in het M-Lab, de musical Petticoat, in de 'feel everything' musical Next to Normal en speelde een aantal speciale voorstellingen van The Normal Heart. Freek nam deel aan het televisieprogramma de Beste Zangers van Nederland. In 2013 speelt Freek de mannelijke hoofdrol in de musical Love Story. Love Story is vanaf
oktober te zien in de theaters door heel Nederland.

Aspects of Love het verhaal
Aspects of Love is een verhaal over de ongrijpbare facetten van liefde en verlangen, een musical die uitdaagt en raakt. Wat enkel een onschuldige romance leek te zijn, wordt het begin van een langdurige, vurige en gepassioneerde rondedans tussen vijf mensen uit drie generaties, waarbij verovering, verraad en verlies uiteindelijk hun ware gezicht laten zien.
Fotocredits: Reinier RVDA

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.