Terug naar nieuws

Gouden Kalf winnaar Frank Lammers wordt André Hazes in Hij Gelooft in Mij

Gepubliceerd op 24-01-2013

Acteur Frank Lammers is vanaf half februari te zien als André Hazes in Hij Gelooft in Mij. Lammers wordt de vaste vervanger van Martijn Fischer en speelt een aantal keer per maand de rol van Hazes. Hij Gelooft in Mij, de musical over het leven van André Hazes is onlangs verlengd tot en met eind augustus. Martijn Fischer speelt sinds de eerste try-out alle zeven voorstellingen per week de hoofdrol. Fischer, Chantal Janzen en Hadewych Minis blijven de hoofdrollen van respectievelijk André en Rachel Hazes spelen.

Frank Lammers

Won een Gouden Kalf voor zijn rol in de film Nachtrit en was te zien in talloze films en televisieseries waaronder de Marathon, Wilde Mossels, De Bende van Oss, All-Stars, Baantjer en Grijpstra en De Gier. In het theater speelt hij momenteel bij het Zuidelijk Toneel en eerder bij onder andere het Ro Theater en de Theater Compagnie.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.