Terug naar nieuws

Gratis Wi-Fi tijdens de Uitmarkt namens Hij Gelooft in Mij

Gepubliceerd op 08-08-2013

Hij Gelooft in Mij, de musical over het ware leven van André Hazes biedt alle bezoekers van de Uitmarkt dit jaar gratis Wi-Fi aan. Op het Museumplein in Amsterdam kan elke Uitmarkt-bezoeker gratis inloggen op het mobiele netwerk, de gratis Wi-Fi is ter ondersteuning van de nieuwe website en het social media platform van Hij Gelooft in Mij. Het is voor het eerst dat er gratis Wi-Fi beschikbaar wordt gesteld tijdens de Uitmarkt.

Hoe het werkt
Vanaf vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september is het centrale hart van de Uitmarkt, het Museumplein, voorzien van gratis Wi-Fi tijdens de openingstijden van de Uitmarkt. Inloggen gaat gemakkelijk; zoek op je telefoon naar alle Wi-Fi verbindingen, hier staat Hij Gelooft in Mij in het rijtje van netwerken. Connectie maken gaat gemakkelijk, volg daarbij de aanwijzingen op je mobiele telefoon. De Wi-Fi is beschikbaar op het gehele plein; vanaf het Rijksmuseum tot aan het Concertgebouw en van het van Gogh Museum tot aan de Amerikaanse Ambassade.

Nieuw social mediaplatform en website
Nog nooit werd een Nederlandse musical zo goed ontvangen als Hij Gelooft in Mij; de voorstelling kreeg maar liefst vijf keer vijf sterren en vele lovende reacties van bezoekers. Cast en orkest spelen sinds de première in november 2012 enkel voor uitverkochte zalen. Reacties van bezoekers van de voorstelling zijn in kaart gebracht en gebundeld op een nieuw social media platform dat sinds deze week in de lucht is. Alle tweets, aanbevelingen op Facebook, uitslagen van enquêtes, recensies en online reviews komen samen op de nieuwe site van Hij Gelooft in Mij. Naast het lezen van de bevindingen van andere bezoekers is het ook mogelijk om zelf een reactie achter te laten. Het gemiddelde cijfer dat bezoekers geven aan de voorstelling komt uit op een 9.

De belangstelling voor Hij Gelooft in Mij blijft onveranderd hoog en daarom zijn er in september en oktober extra voorstellingen. Hij Gelooft in Mij is verlengd t/m december 2013. De productie is nog t/m december te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

undefined

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.