Terug naar nieuws

Hanneke Last te zien als Conny in Hij Gelooft in Mij

Gepubliceerd op 01-10-2013

Hanneke Last is vanaf vandaag, dinsdag 1 oktober 2013, te zien als Conny in Hij Gelooft in Mij. In de voorstelling is Conny de beste vriendin van Rachel Hazes.

De hoofdrollen in Hij Gelooft in Mij; de musical over het ware leven van André Hazes, worden gespeeld door Martijn Fischer, Chantal Janzen, Ricky Koole, Cees Geel, Doris Baaten, Hajo Bruins en Frank Lammers. De voorstelling is verlengd en nog tot en met eind maart 2014 exclusief te zien in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Hanneke Last

Hanneke Last volgde de opleiding Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. In 2008 studeerde ze af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie.

Hanneke speelde in verschillende theater- en muziektheater voorstellingen, waaronder Vanaf nu heet je Pjotr, in de regie van Ria Marks, De Gravin van Parma in de regie van Ursul de Geer, Tartuffe waarbij de regie in handen was van Domenico Mertens en Sjakoo, met regie van Dick van den Heuvel en Fons Merkies. In 2012 heeft ze haar eigen muziektheatervoorstelling, Date de Han, gemaakt, waarbij ze de muziek heeft geschreven in samenwerking met Bart Rijnink, Wilko Sterke, Thijs Maas, Peter van Rooijen en anderen.

Hanneke is ook bekend van Retour Uruzgan (EO) waarin ze te zien was in de hoofdrol, Judith. Ze speelde mee in Amsterdam en vele anderen en had diverse gastrollen in het Klokhuis (NTR), Mannenharten (NL Film 2013), en De Prooi (IDTV 2013).

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.