Terug naar nieuws

Hemel op Aarde nieuwe single Rowwen Hèze

Gepubliceerd op 17-10-2013

Theatertour 'n Hemel op Aarde 17 maart in het Beatrix Theater

Gisteren verscheen de nieuwe single van Rowwen Hèze Hemel op Aarde, een duet met Jeroen van Koningsbrugge. Het is de titelsong van de film Hemel op Aarde geregisseerd door Pieter Kuipers en zal ook staan op het nieuwe album: Hemel op aarde – liedjes, die op 1 november verschijnt.

Na het theater komt het witte doek, het is daarom niet verwonderlijk dat Rowwen Hèze na het produceren van de nieuwe soundtrack voor de Limburgse speelfilm Hemel Op Aarde dit thema heeft gekozen voor een nieuwe theaterproductie: ‘n Hemel Op Aarde. Deze zal op 17 maart 2014 ons theater aandoen.

Voor de theatertour schreven en componeerden de mannen van Rowwen Hèze talloze liedjes die het gevoel van ‘n Hemel op Aarde kunnen evenaren.
‘n Hemel op aarde verwarmd door de utlieme titelsong die Rowwen Hèze heeft geschreven voor de film Hemel op Aarde.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.