Terug naar nieuws

Hij Gelooft in Mij 3 maanden verlengd

Gepubliceerd op 02-01-2013

Alle voorstellingen tot en met mei 2013 uitverkocht, kaartverkoop juni, juli en augustus 2013 geopend

Vanaf de allereerste try out zijn alle voorstellingen van Hij Gelooft in Mij uitverkocht. Tot en met mei 2013 speelt de cast zeven keer per week voor bomvolle zalen. Vanwege deze grote publieke belangstelling is in overleg tussen Joop van den Ende Theaterproducties en het DeLaMar Theater besloten om Hij Gelooft in Mij te verlengen en de hele zomer door te spelen in het DeLaMar Theater. De verkoop voor de voorstellingen in juni, juli en augustus gaat vanaf vandaag open. Nog nooit werd een Nederlandse musical zo goed ontvangen als Hij Gelooft in Mij; de voorstelling kreeg vijf keer vijf sterren, van o.a. de Volkskrant en Het Parool.

Hij Gelooft in Mij is het muzikale verhaal over het leven van André Hazes en is exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het script is geschreven door Kees Prins en Frank Ketelaar, de regie is in handen van Ruut Weissman. De hoofdrollen worden gespeeld door Martijn Fischer (André Hazes), Chantal Janzen/ Hadewych Minis (Rachel Hazes), Tina de Bruin, Cees Geel, Hajo Bruins en Doris Baaten.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.