Terug naar nieuws

Hij Gelooft in Mij; de musical over het leven van André Hazes nu verlengd tot en met december 2013

Gepubliceerd op 17-02-2013

Alle voorstellingen tot juli uitverkocht

Hij Gelooft in Mij wordt met vier extra maanden verlengd en is tot en met eind december 2013 te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Avond aan avond, sinds de allereerste keer dat in oktober 2012 voor publiek werd gespeeld, is elke zaal compleet uitverkocht geweest. Begin januari werd de speelperiode van de voorstelling met drie maanden verlengd en inmiddels zijn ook alle voorstellingen tot juli uitverkocht. De musical over het leven van André Hazes, met in de hoofdrollen Martijn Fischer, Chantal Janzen, Hadewych Minis, Cees Geel, Tina de Bruin, Frank Lammers, Doris Baaten en Hajo Bruins is nog tot eind dit jaar te zien in het DeLaMar Theater.

De kaartverkoop voor de maanden september, oktober, november en december 2013 gaat maandagochtend 18 februari om 10:00 uur van start. Ook voor de voorstellingen in juli en augustus zijn er nog enkele kaarten beschikbaar.

Vanavond, zondag 17 februari, wordt de 100e uitverkochte voorstelling gespeeld.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.