Terug naar nieuws

Jip Smit speelt Conny in de musical Hij Gelooft in Mij

Gepubliceerd op 02-07-2013

Jip Smit neemt vanaf vandaag de rol van Conny in Hij Gelooft in Mij over van Tina de Bruin. Conny is de beste vriendin van Rachel Hazes. Jip Smit maakt sinds november 2012 deel uit van het ensemble van de voorstelling en was tot en met juni de alternate van Tina de Bruin.

Jip studeerde in 2012 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze speelde bij Theatergroep Dox, maakte en speelde een muziekprogramma voor de Parade en speelde in het seizoen 2011-2012 in de voorstelling Napoleon op Sint Helena in de regie van Ursul de Geer. Op Televisie speelde ze mee in De Gouden Eeuw van de NTR, Spuiten en Slikken van BNN, Dinie’s dierenshop van de VPRO en het Klokhuis.

Tina de Bruin en Lidwien Meeùs hebben de cast van Hij Gelooft in Mij verlaten. We willen Tina en Lidwien hartelijk bedanken voor alle mooie voorstellingen!

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.