Terug naar nieuws

Life 4 you, live vanuit het Beatrix Theater

Gepubliceerd op 18-09-2013

‘Carlo & Irene: Life 4 You’ is zondag 22 september live te zien vanuit het Beatrix Theater in Utrecht’.

‘Carlo & Irene: Life 4 You’ is zondag 22 september live te zien vanuit het Beatrix Theater in Utrecht. Daar vindt de première plaats van de nieuwe, grote musical ‘Jersey Boys’. Carlo en Irene hebben vlak voor de voorstelling nog een exclusief interview met de hoofdrolspelers, zijn erbij als de gasten op de rode loper arriveren en hebben als eerste de reacties in de pauze van de voorstelling.

De grote tafel uit de studio is voor deze gelegenheid verplaatst naar de Queens Club van het Beatrix Theater. Gedurende de gehele uitzending is het een komen en gaan van verschillende gasten die allemaal aanwezig zijn voor deze feestelijke première. Zo schuiven Fred van Leer en Anouk Smulders aan over ‘Holland’s Next Top Model’. Natuurlijk kan Fred het niet laten om zijn mening te geven over de jurken op de rode loper. Jeroen van der Boom zingt onder begeleiding van zijn band ‘Sherry’, één van de nummers uit de musical en de Jersey Girls uit de voorstelling zijn op pad gegaan en hebben bij Addy van den Krommenacker een premierejurk uitgezocht.
Natuurlijk is ook kok Sandra van de partij in deze uitzending. Zij kookt geheel in stijl hapjes met het thema four seasons. Jersey Boys Frankie Valli & The Four Seasons maakten hun eigen muziek, ontdekten een unieke sound en verkochten wereldwijd 175 miljoen platen. ‘Jersey Boys’ vertelt het verhaal achter deze band: de opkomst, het succes en de keerzijde. In de musical zijn dertig hitclassics in de originele Engelse versie te horen die iedereen kent zoals ‘Beggin’, ‘Oh, What a Night’, ‘Sherry’ en ‘Big Girls Don’t Cry’. Een ontroerend levensverhaal en swingende hitclassics met in de hoofdrollen Tim Driessen, René van Kooten, Dieter Spillaers en Robbert van den Bergh. Uitzending zondag 22 september tussen 17.25 en 19.20 uur bij RTL 4.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.