Terug naar nieuws

Love Story in première

Gepubliceerd op 29-11-2013

Vanavond was het dan zover, de première van de musical Love Story met in de hoofdrollen Freek Bartels en Celinde Schoenmaker in Schouwburg het Park in Hoorn. Zojuist klonk het daverende maar emotionele eindapplaus. Cast en crew van Love Story zijn blij dat zij eindelijk de welverdiende première konden spelen en hebben veel zin om de voorstelling door het land te laten zien.

Love Story is een tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op de roman van Erich Segal en bekend van de gelijknamige film. De musical is geregisseerd door Paul Eenens en vertaald door Jan Rot.

Love Story is te zien in verschillende theaters door Nederland.

undefined

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.