Terug naar nieuws

Marleen van der Loo vanaf april te zien in Aspects of Love

Gepubliceerd op 18-03-2013

In de laatste maand van de reizende musical Aspects of Love wisselt Marleen van der Loo de rol van Rose af met Lone van Roosendaal. Lone speelde vanaf de première op 7 oktober 2012 de rol van Rose, zij start nu met de repetities van de productie Jon en de Jongens. De overige hoofdrollen in Aspects of Love worden vertolkt door Ernst Daniël Smid, René van Kooten, Maaike Widdershoven en Michelle van de Ven. De musical is nog tot en met 21 april te zien in onder andere de theaters in Heerlen, Amersfoort, Venlo en Amsterdam.

Marleen van der Loo

Marleen is als musicalactrice al 20 jaar actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Zij speelde hoofdrollen in musicals als Elisabeth, Evita, Mamma Mia!, Aida, 3 Musketiers, Cyrano, Nine, Hello Dolly, Footloose, Cats, Ciske de Rat, 1953-de Musical en Kruimeltje. In Wenen speelde zij de rol van Sarah in de originele productie van de musical Tanz Der Vampire onder regie van Roman Polanski. Zij schreef en regisseerde de voorstelling Zomaar een Dag voor het M-Lab in Amsterdam. In opdracht van Stichting Kunstklank schreef zij deze zomer haar eerste solovoorstelling De Zachte Krachten. In Vlaanderen speelde zij de hoofdrol in de nieuwe musical Ben X en in de vorig jaar bekroonde musical Een leven zonder jou. Als tv-actrice speelde Marleen drie seizoenen lang de rol van Marie-France in de serie 'Topstars'. Zij speelde in enkele tv-films, had gastrollen in diverse series zoals 'Zie ze vliegen' van Carlo en Irene en de tv serie 'Van God Los' met o.a. Theo Maassen. Het grote publiek kent haar vooral van de televisieprogramma's 'A Star is Born' en 'Op Zoek Naar Evita', waarin zij de halve finale behaalde. Momenteel speelt zij wederom in Antwerpen een hoofdrol in de musical Muerto. Fotograaf: Roy Beusker

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.