Terug naar nieuws

Mathijs Pater en Roman van der Werff opnieuw samen in een musical te zien Jersey Boys

Gepubliceerd op 13-05-2013

Vanaf september zijn Mathijs Pater en Roman van der Werff in de musical Jersey Boys te zien. Mathijs wordt dance captain en neemt onder andere de ensemble rol van Norm Waxman op zich. Roman is swing en understudy voor de rol van Tommy DeVito. Al eerder werd bekend dat René van Kooten de rol van 'bad guy' Tommy gaat spelen. Jersey Boys vertelt het ware verhaal van één van 's werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons met de onvergetelijke en tijdloze hits als “Beggin", “Oh What A Night", “Can't Take My Eyes Off You" en “Sherry". De wereldwijde musicalhit Jersey Boys is de opvolger van Disney's The Little Mermaid en vanaf september exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Binnenkort wordt bekend wie de andere drie Jersey Boys, Frankie Valli, Bob Gaudio en Nick Massi, gaan spelen.

Mathijs Pater
Mathijs studeerde aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Hij volgde workshops bij onder anderen Gerrie van der Kleij, Pia Douwes en Willem Nijholt. Mathijs was te zien in onder andere Miss Saigon, Joseph and the Technicolor Dreamcoat en Mary Poppins. Afgelopen seizoen speelde hij in Aspects of Love. In 2011 eindigde hij als derde in het televisieprogramma 'Sunday Night Fever' waarin gestreden werd om de hoofdrol voor de musical Saturday Night Fever en hij was een van de finalisten in het programma 'Op Zoek naar Joseph'.

Roman van der Werff
Roman studeerde aan de Fontys Hogeschool Tilburg en kreeg zangles van Edward Hoepelman. Hij was eerder te zien in onder andere de musicals Saturday Night Fever, Zorro, Petticoat,Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, High School Musical, Hair - De Musical, Boléro, Pigment en Fame. Afgelopen seizoen speelde hij in de reizende theaterproductie Aspects of Love. Roman was op televisie onder andere te zien als Marco Buis in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Roman speelde recentelijk een rol in de bioscoopfilm 'Bobby en de Geestenjager'.

Jersey Boys
In 1962 hebben vier jongens uit New Jersey, aan de overkant van Manhattan, een droom: de wereld veroveren met hun muziek. Die droom wordt waarheid maar succes heeft een keerzijde…Jersey Boys was in 2005 voor het eerst te zien op Broadway en is sindsdien een van de grootste musicalhits, bekroond met 54 internationale Awards. Het vertelt het ware verhaal van Frankie Valli & The Four Seasons, vier jongens met een eigen, unieke en tijdloze sound waarmee ze de Rock'n Roll Hall of Fame haalden en meer 100 miljoen platen verkochten.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.