Terug naar nieuws

Nu in verkoop: Het beste van Marianne Weber!

Gepubliceerd op 15-07-2013

Het beste van Marianne Weber

Op maandag 18 maart 2013 zingt de Koningin van het levenslied de mooiste liedjes die zij in de afgelopen 20 jaar heeft gezongen. Samen met de First Showband zal ze haar fans opnieuw gaan verrassen! Na haar volledige uitverkocht jubileumgalaconcert is ze uitgenodigd om de 40e editie in deze prestigieuze serie te komen optreden en niet voor niets want er is nieuws…

…groot nieuws!
Onder toeziend oog van de hele landelijke pers zal Marianne de eerste Music for Life! tulp ten doop houden tijdens deze 40e editie! Music of Life! presenteert een aantal concerten ten bate van KWF Kankerbestrijding met als thema: iedereen verdient een morgen!

Marianne Weber geeft haar concert in de mooiste theater wat Nederland rijk is; het AFAS Circustheater. Met een feestelijk programma zingt ze haar grootste hits.
Omringd door de First Showband zal dit concert in dit prachtige theater weer een hoogtepunt zijn in haar glansrijke carrière.
Twee jaar geleden trad ze ook al op in een uitverkocht AFAS Circustheater waar een TV registratie en DVD van is gemaakt. Omdat dit theater voor haar als een ‘tweede thuis’ voelt is het voor haar het mooiste kado om te krijgen en meer dan geweldig om haar fans daar te mogen ontmoeten.

De deuren gaan om 19.00 uur open en het concert begint om 20.00 uur. Wegens enorme belangstelling uit de hele Benelux raden wij u aan snel kaarten te bestellen want ze geeft maar één concert in 2013!

Er is een parkeergarage naast het theater en het theater is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer van en naar het Centraal Station.

Speciale kaarten voor de fans van Marianne; ‘VIP Ticket de Luxe’
Er zijn een beperkt aantal VIP Tickets verkrijgbaar. Deze VIP kaarten kosten € 79,-. Dit zijn de mooiste plaatsen in de voorzaal. Met deze VIP Ticket de Luxe bent u uitgenodigd in de prachtige Broadway foyer en bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom om een kopje koffie of thee met Petit Fours en een drankje te komen drinken. Ook krijgt u bij 2 kaarten een exclusief Merchandise item kado bij de Music of Life balie bij de uitgang. Tijdens uw verblijf in deze Broadway foyer wordt u live geëntertaind door de bekende pianist Delano Vossen die de mooiste liedjes van Marianne voor u speelt op een grote concertvleugel.

Niet als laatste is de organisatie vereerd en erg blij dat Marianne haar 3e concert zingt in deze prestigieuze concertserie.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.