Terug naar nieuws

Peter Blok speelt vader van Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij

Gepubliceerd op 21-10-2013

Acteur Peter Blok neemt vanaf half december de rol van de vader van Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij over van Hajo Bruins. Vanwege de eerder aangekondigde verlenging van Hij Gelooft in Mij tot en met maart 2014 moest er gezocht worden naar een vervanger voor Bruins, die maar tot eind 2013 bij de productie kan blijven. Blok speelt momenteel in De tijd voorbij, een eigen productie van het DeLaMar Theater. Hajo Bruins gaat in 2014 op tournee met De Storm, een productie van het Nationale Toneel.
Peter Blok speelde bij diverse toneelgezelschappen, waaronder Orkater, Het Toneel Speelt en de Utrechtse Spelen, had rollen in meerdere televisieseries waaronder Moeder ik wil bij de Revue en Penoza. En was daarnaast onder andere te zien in de films Zwartboek en De Verbouwing.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.