Terug naar nieuws

Premièretickets Jersey Boys

Gepubliceerd op 20-08-2013

Het laatste weekend van augustus start met de Uitmarkt in Amsterdam het nieuwe culturele seizoen. Joop van den Ende Theaterproducties laat zaterdag 31 augustus en zondag 1 september theaterliefhebbers kennismaken met uiteenlopende producties. Zo vinden er een tal van activiteiten plaats bij de informatiestand op het Museumplein. Bijzonder dit jaar is dat er op zaterdag bij deze stand via een loterij premièretickets voor Jersey Boys te winnen zijn. De Uitmarkt wordt op het grote podium traditioneel afgesloten met verschillende optredens tijdens de Avro Musical Sing-a-Long om 21.20 uur.

Premièretickets

De stand van Joop van den Ende Theaterproducties staat bij de vijver voor het Rijksmuseum met standnummer 101. Dit jaar is er op zaterdag 31 augustus een unieke kans voor liefhebbers van Jersey Boys. Vanaf de opening van de stand om 12.00 uur tot 15.00 uur kan je een lot ophalen waarmee je kans maakt op twee tickets voor de première op zondag 22 september in het Beatrix Theater in Utrecht. Om 15.30 uur vindt de loterij plaats. Nog nooit eerder zijn er tijdens de Uitmarkt kaarten voor een première weggegeven. De cast van Jersey Boys geeft op zondag 1 september een eerste publiekelijke optreden tijdens de AVRO musical Sing-a-Long.

Stand Joop van den Ende Theaterproducties

Verschillende hoofdrolspelers komen signeren. Zaterdag 31 augustus om 14.30 uur signeren Marjolijn Touw & Edwin Jonker van Sister Act. Zondag 1 september zijn Freek Bartels & Celinde Schoenmaker, de hoofdrolspelers uit Love Story, er om 15.00 uur en om 17.00 uur Chantal Janzen & Martijn Fischer uit Hij Gelooft in Mij. Bezoekers kunnen op de stand ook anoniem hun zonden delen in het Sister Act biechthokje, een Love Story hartballon oplaten met een kaartje met hun eigen liefdesboodschap erop, op de foto gaan in de poster van één van de musicals en een speciale Jersey Boys pet ophalen. In de stand is ook alle informatie te krijgen over de producties van Joop van den Ende Theaterproducties van het komende seizoen. Dit jaar zijn er voor het eerst ook kaarten voor alle voorstellingen te koop op de stand. De stand is op zaterdag 31 augustus te bezoeken van 12:00 uur tot 18:00 uur en op zondag 1 september van 13:00 uur tot 18:00 uur.

Musical Sing-a-Long

Op zondag 1 september vormt de Avro musical Sing-a-Long wederom de afsluiting van de Uitmarkt 2013. Verschillende musicalsterren zullen een optreden verzorgen onder begeleiding van het Metropole Orkest. Dit programma is ook live te volgen vanaf 21.20 uur op Nederland 1.

Nieuw theaterseizoen

Joop van den Ende Theaterproducties komt dit seizoen, naast de twee lopende producties Hij Gelooft in Mij en Sister Act, met twee nieuwe musicals en een nieuwe theatervoorstelling. Een bekroonde Broadway sensatie, een intiem liefdesverhaal en een internationaal theaterfenomeen gaan binnenkort in première:

  • Jersey Boys - 22 september - Beatrix Theater Utrecht
  • Love Story - 4 november - Stadsschouwburg Haarlem, daarna in het hele land te zien
  • War Horse - te zien in 2014 - locatie nog niet bekend

Huidige producties:

  • Hij Gelooft in Mij - De La Mar Theater Amsterdam, tot en met december 2013
  • Sister Act - AFAS Circustheater Den Haag

undefined

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.