Terug naar nieuws

Rutger de Bekker vanavond (14 mei 2013) voor het eerst op als Tim Griek

Gepubliceerd op 19-06-2013

Vanavond speelt Rutger de Bekker voor het eerst de rol van Tim Griek in Hij Gelooft in Mij. Rutger is de alternate van Cees Geel en zal bij gelegenheid te zien zijn in Hij Gelooft in Mij: de musical over het dramatische leven van André Hazes.

Rutger studeerde in 1995 af aan de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam en vormde van 1995 tot 2008 met Diederik Ebbinge en Remko Vrijdag De Vliegende Panters. Hij maakte met hen vier avondvullende programma’s; ‘Sex’, ‘Hype’, ‘De Grote Drie’ en ‘Ebbinge, Vrijdag & de Bekker’ waarmee ze door het land tourden. Verder werkte Rutger als componist/arrangeur voor de theaterprogramma’s van Alex Klaasen, Hans Teeuwen en Paul de Leeuw en speelde hij o.a. in de films ‘New Kids Turbo’, ‘Alles is Liefde’ en ‘De Bende van Oss’.

Wij wensen Rutger veel toi toi toi voor zijn eerste voorstelling!

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.