Terug naar nieuws

Tim Driesen, Celinde Schoenmaker en Na-Young genomineerd voor belangrijke Britse prijs!

Gepubliceerd op 11-10-2013

Tim Driesen (Jersey Boys), Celinde Schoenmaker (Love Story) en Na-Young Jeon (eerder in Miss Saigon) zijn genomineerd voor een West End Award! Jaarlijks reikt Broadwayworld.com deze publieksprijzen uit in verschillende categorieën.

In de categorie 'Beste Understudy' is Tim Driesen genomineerd voor de rol van Stacee Jaxxin in de musical Rock of Ages. Momenteel speelt Tim de rol van Frankie Valli in de musical Jersey Boys, die te zien is in het Beatrix Theater in Utrecht.

Celinde Schoenmaker is voor haar rol van Fantine in Les Miserables genomineerd in de categorie 'Beste hoofdrolspeelster in een langlopende musical'. Ook Na-Young Jeon is genomineerd voor deze zelfde rol in Les Misérables, die zij op dit moment nog steeds speelt in Londen. Celinde is nu bezig met de repetities voor de musical Love Story, die vanaf 22 oktober te zien is in de Nederlandse theaters en op 4 november in première gaat in Haarlem.

Wij wensen Tim, Celinde en Na-Young veel succes en hopen van harte dat zij één van de prijzen mee mogen nemen naar Nederland.
Wil jij ook je stem uitbrengen? Er kan tot en met 8 november gestemd worden op : http://www.broadwayworld.com/westend/vote2013region.cfm

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.