Terug naar nieuws

100 kinderen zingen Hij Gelooft in Mij met Martijn Fischer en Chantal Janzen

Gepubliceerd op 22-05-2014

Projectgroep ‘Kinderen Maken Muziek’ van het Oranje Fonds bezoekt DeLaMar Theater

Vandaag zongen ruim 100 kinderen het nummer Hij Gelooft in Mij uit de gelijknamige musical samen met hoofdrolspelers Martijn Fischer en Chantal Janzen. De kinderen kregen op deze dag een kijkje achter de schermen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Doel is om de kinderen aan te moedigen om door te gaan met het maken en samen spelen van muziek.

De aanwezige leerlingen van basisscholen in Haarlem doen mee aan het initiatief ‘Ieder kind een instrument’ van kunst- en muziekcentrum Hart. Dit project neemt deel aan het programma Kinderen Maken Muziek van het Oranje Fonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie. De benefietvoorstelling die Hij Gelooft in Mij in aanwezigheid van Koningin Maxima op 5 november 2013 speelde ter ere van het eenjarig bestaan bracht ruimt 100.00 euro op voor het Oranje Fonds.

Martijn Fischer bezocht vorig jaar al één van de deelnemende basisscholen in Haarlem. Hij nodigde destijds de kinderen uit om een keer langs te komen in het DeLaMar Theater. Op donderdag 22 mei was het zover en zongen ruim honderd kinderen samen met hem en Chantal Janzen Hij Gelooft in Mij uit de gelijknamige musical. Ook speelden de kinderen het nummer ‘Hoepel op Jack’ op het podium voor Martijn en Chantal en kregen zij een ronldleiding door het theater. Hij Gelooft in Mij is tot eind december te zien in het DeLaMar Theater.

undefined

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.