Terug naar nieuws

Huub Stapel nog één keer te zien met Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus - Beatrix Theater Utrecht

Gepubliceerd op 12-02-2014

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus is dé theater hit van de afgelopen jaren. De one-man show van Huub Stapel, gebaseerd op de bestseller van John Gray, is sinds de première 438 keer gespeeld voor ruim 300.000 bezoekers. En dat niet alleen, de voorstelling heeft zelfs relaties gered. Kortom, het is niet zomaar een theatershow, het is een fenomeen.

Een fenomeen dat je gezien moet hebben. Zowel mannen als vrouwen zijn het er unaniem over eens dat het een feest van herkenning is. Een inspirerende en verhelderende les, die ook nog eens leidt tot meer wederzijds begrip. Want ook al komen we van verschillende planeten, we moeten het hier op aarde toch samen zien te redden. En Huub Stapel reikt de helpende hand.

Mede door de geweldige reacties op de voorstelling en de bijzondere gevolgen ervan, is besloten nog eenmaal terug te keren. Op maandag 5 mei bieden we iedereen nog één keer de kans om deze openbaring zelf mee te maken in het Beatrix Theater Utrecht.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.