Terug naar nieuws

Joey in de Keukenhof

Gepubliceerd op 21-03-2014

Paard Joey verkende gisteren, op de eerste dag van de lente, voor het eerst het Nederlandse landschap. Hij was op bezoek in de Keukenhof waar de tulpen nu volop in bloei zijn.

Keukenhof

Keukenhof is nu en in de toekomst het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteeltsector, met de nadruk op bolbloemen. Het is het platform voor de Nederlandse sierteeltsector. Ze bieden de inzenders en deelnemers aan de bloemenshows een prachtige etalage voor hun bloembollen, bloemen en planten. Daardoor is de Keukenhof een sterke ontmoetingsplek voor zakelijke contacten. Er worden regelmatig vakbijeenkomsten voor kwekers georganiseerd. Keukenhof onderhoudt goede banden met alle relevante organisaties uit de sierteelt en toeristische sector.

undefined

War Horse

Het opmerkelijke verhaal van War Horse is gebaseerd op de Britse roman van Michael Morpurgo, bewerkt door Nick Stafford en gemaakt in samenwerking met Handspring Puppet Company. War Horse is sinds de première in Londen in 2007 wereldwijd al gezien door meer dan vijf miljoen theaterbezoekers. De show staat momenteel voor het zesde jaar op West End in Londen voor uitverkochte zalen, toert tevens door Groot Brittannië en Ierland, is op uitgebreide tournee door Noord Amerika en onlangs opende een nieuwe productie in Berlijn. De Broadway productie heeft vijf Tony Awards gewonnen. Het theaterfenomeen War Horse gaat op 14 juni tijdens het Holland Festival in première in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en zal daarna tot en met april 2015 reizen langs vijf grote theaters van Nederland.

Fotocredits: Polle Willemsen

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.