Terug naar nieuws

Joey te gast bij Indoor Brabant

Gepubliceerd op 24-03-2014

War Horse’s Joey was afgelopen weekend te gast bij Indoor Brabant, een groot paardenevent dat plaats vond van 20 tot en met 23 maart in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Joey gaf meerdere optredens in de arena en bezoekers hadden de kans om een Meet & Greet te winnen met Joey. Op zaterdagavond bezocht Joey het restaurant waar genodigden zaten te dineren.

Indoor Brabant

Van 20 tot en met 23 maart 2014 stonden de Brabanthallen in ’s–Hertogenbosch weer helemaal in het teken van de paardensport. Vier dagen lang demonstreerden de beste ruiters uit de hele wereld hun kunnen tijdens de 47e editie van Indoor Brabant. In totaal bezochten ruim 60.000 paardensportliefhebbers deze editie van Indoor Brabant.

War Horse

Het opmerkelijke verhaal van War Horse is gebaseerd op de Britse roman van Michael Morpurgo, bewerkt door Nick Stafford en gemaakt in samenwerking met Handspring Puppet Company. War Horse is sinds de première in Londen in 2007 wereldwijd al gezien door meer dan vijf miljoen theaterbezoekers. De show staat momenteel voor het zesde jaar op West End in Londen voor uitverkochte zalen, toert tevens door Groot Brittannië en Ierland, is op uitgebreide tournee door Noord Amerika en onlangs opende een nieuwe productie in Berlijn. De Broadway productie heeft vijf Tony Awards gewonnen. Het theaterfenomeen War Horse gaat op 14 juni tijdens het Holland Festival in première in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en zal daarna tot en met april 2015 reizen langs vijf grote theaters van Nederland.

Fotocredits: Polle Willemsen

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.