Terug naar nieuws

Kaartverkoop Kinderen voor Kinderen gestart!

Gepubliceerd op 10-04-2014

In het voorjaar van 2015 komt de familiemusical naar Utrecht!

In het voorjaar van 2015 zal de eerste echte Kinderen voor Kinderen Familiemusical naar het Beatrix Theater in Utrecht komen. Een vrolijke theaterproductie voor jong en oud, vol liedjes uit het 35 jarige bestaan van Kinderen voor Kinderen.

Guus is een leuke, slimme jongen van tien jaar. Hij houdt van voetbal, van muziek
maken met zijn vader Leo die zelf een groot kind is, van lol trappen, koken en héél soms van knuffelen met zijn moeder. Alles verandert als de vader van Guus overlijdt, Guus wordt in één klap volwassen. Wanneer Guus met zijn klas een bijzonder muzikaal project doet op zijn nieuwe school, breekt de klas open.
Door muziek durven ze meer van zichzelf te laten zien. Durft Guus aan zijn nieuwe klas te vertellen dat zijn vader is overleden? En krijgt Guus de kans weer echt kind te zijn?

‘Waanzinnig Gedroomd’ heeft de vrolijke, licht chaotische energie die kinderen eigen is. Een musical waarin kinderen hun eigen leefwereld weerspiegeld zien. Het zijn hún verhalen, en het feit dat die verhalen serieus worden genomen, zal ze een gevoel geven dat hun wereld er óók toe doet. Een wereld waarin een kind gewoon kind mag zijn, met alles wat daar zo fantastisch leuk aan is. Een wereld vol verbeelding. Want als je geen verbeelding hebt, hoe kun je dan een mooiere wereld voor jezelf dromen?

Script: Roeland Fernhout & Ulrike Buerger-Bruijs
Regie: Ruut Weissman
Producent: Cook a Dream i.s.m. VARA

Data en tijd:
Ma 23 februari om 17.00 uur
Di 24 februari om 13.00 én 17.00 uur in het Beatrix Theater Utrecht.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.