Terug naar nieuws

Laatste kans voor Hij Gelooft in Mij!

Gepubliceerd op 18-09-2014

Nog te zien tot 5 januari 2015

Na vijf keer te zijn verlengd wegens overweldigend succes stopt Hij Gelooft in Mij in het DeLaMar Theater Amsterdam definitief op 4 januari 2015. De musical biedt u een kijkje in het turbulente leven van Nederlands grootste volksheld. Ervaar nog één keer het echte Hazes-gevoel voor het te laat is!

Hij Gelooft in Mij is een oprecht, geestig en aangrijpend muzikaal verhaal over de ware persoon achter de volksheld André Hazes, zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam. Zijn bekendste nummers illustreren zijn diepe dalen en hoge toppen van succes en teloorgang. Een verhaal gezien door de ogen van Rachel van Galen, een vijftienjarig meisje dat verliefd wordt op de grote Hazes en trouwt met haar idool. Houdt zij van de man of van zijn talent?

Geniet nog één keer van grote sterren als Martijn Fischer, Chantal Janzen, Doris Baaten en Cees Geel. Het script is geschreven door Kees Prins en Frank Ketelaar. Samen wonnen zij al een Gouden Kalf voor de serie over Johnny Jordaan. De regie is in handen van Ruut Weismann. De keuze voor het artistiek team maakt duidelijk dat Hij Gelooft in Mij, meer dan musical, muziektheater is. De productie biedt meer dan alleen Hazes’ bekende muziek; namelijk drama, emotie en zijn levensverhaal. U krijgt de hele belevenis, een kijkje in zijn leven én zijn muziek.

undefined

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.