Terug naar nieuws

Nieuw in verkoop: Ronald Goedemondt

Gepubliceerd op 15-12-2014

De allerlaatste voorstelling van 'De R van Ronald' 15 december in ons theater

Wegens groot succes bijgeboekt!
Met trots delen wij u dat Ronald Goedemondt een extra voorstelling toevoegt aan de uitverkochte tournee van ‘De R van Ronald’. Op maandag 15 december speelt hij de succesvolle reprise voor de allerlaatste keer in ons theater! De kaartverkoop is vanaf nu gestart.

De R van Ronald
Goedemondt snapt inmiddels dat vrijheid en veiligheid elkaars tegenpolen zijn. Waar hij zich nu mee bezighoudt is: Waar zit ik op de schaal tussen die twee begrippen? Wat gebeurt er als je je meer richt op loslaten? Weg met controle en zelfbevestiging. Dat doet toch iets met een mens? Nou, met Ronald in ieder geval wel. Hij zal u op de voor hem zo karakteristieke manier vertellen wat er is gebeurd. Waarschijnlijk met een hoog gehalte aan ‘hak op de tak’ en chaos. Joeh! (Pfff, loslaten. Idioterie. Je moet toch iets hebben om je aan vast te houden? Al is het maar één letter.)

DE VOLKSKRANT
‘Blitzkrieg-cabaret’ ★★★★★

NRC HANDELSBLAD
‘Superieur, scherp entertainment’ ★★★★★

Een voorstelling die u beslist niet mag missen!

Ronald Goedemondt | De R van Ronald
maandag 15 december 2014 | 20:00 uur | AFAS Circustheater

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.