Terug naar nieuws

Nieuw puzzelboek in de winkels!

Gepubliceerd op 05-09-2014

 

Houd je van puzzelen en kijk je uit naar de nieuwe, oer-Hollandse musical Moeder, Ik Wil Bij De Revue? Dan is dit puzzelboek hét boek om even te ontspannen en om in de sferen van de revue te komen.

Vanaf vandaag ligt het Moeder, Ik Wil Bij De Revue puzzelboek in de winkels! Deze speciale editie van de Ik Hou Van Holland serie staat volledig in het thema van Moeder, Ik Wil Bij De Revue. Vol met puzzels over de revue, castleden en jaren '50. 

Het puzzelboek kost € 3,95 en is verkrijgbaar bij de grotere tijdschriftenwinkels zoals AKO, The Readshop, Primera en Bruna. Ook bij de grotere supermarkten, op uitzondering van de Albert Heijn en de EMTÉ.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.