Terug naar nieuws

Nurlaila Karim geeft exclusieve zangworkshop in het AFAS Circustheater Den Haag

Gepubliceerd op 11-03-2014

Nurlaila Karim, bekend van de musical Sister Act, geeft op 2 mei 2014 een exclusieve zangworkshop in het AFAS Circustheater Den Haag. Deelnemers van deze workshop, die zelf al ervaring dienen te hebben op het gebied van zang en spel, krijgen in totaal drie uur les van de musicalactrice. Na afloop van de workshop wordt er een lekkere maaltijd geserveerd en bezoekt de groep ter afsluiting de musical Sister Act. Per les is er plaats voor maximaal tien personen. De kosten voor deze dag bedragen €195,- per persoon.

Nurlaila Karim:
“Een meer inspirerende plek dan het AFAS Circustheater is er niet voor een zangworkshop. Waar je ook bent in het theater, je voelt, dit is het theater van Nederland voor musicals! Tijdens de workshop werken we natuurlijk aan zang en spel maar vooral aan hoe je het verhaal vertelt en overbrengt, zodat het publiek wordt meegetrokken in het verhaal en zo een prachtige show ervaart€.

Deze workshop is een vervolg op de succesvolle zangworkshop die Brigitte Heitzer gaf. Stage Academy zal in de toekomst meer van deze samenwerkingen samen met Joop van den Ende Theaterproducties ontwikkelen en presenteren.

Programma:
14.00 uur Ontvangst via artiesteningang, drankje in de Artiestenfoyer
14.30 uur Workshop deel 1 (1,5 uur)
16.00 uur Pauze
16.30 uur Workshop deel 2 (1,5 uur)
18.00 uur Einde workshop
18.15 uur Diner incl. drankje
20.00 uur Aanvang Sister Act
22.45 uur Einde show

Inschrijven kan via: info@stage-theatersprogrammering.nl
I.v.m. vereiste zangervaring is er selectieprocedure. Na het insturen van een eigen zangvideo (ca. 2 min) volgt er bij voldoende ervaring z.s.m. een bevestiging van inschrijving.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.