Terug naar nieuws

Partners in Hospitality

Gepubliceerd op 06-08-2014

Stage Entertainment kiest voor Gom Hospitality

Stage Entertainment, het grootste live entertainmentbedrijf van Europa, heeft een driejarig schoonmaakcontract afgesloten met Gom Hospitality voor het AFAS Circustheater in Den Haag, het Beatrix Theater in Utrecht en het hoofdkantoor op de Boelelaan in Amsterdam. Bij de aanbesteding, begeleid door Henk Cornelisse – Facility Specialists, is gekozen voor Gom Hospitality als partner.

Stage Entertainment is de grootste live entertainment organisatie van Europa en is als musicalproducent marktleider in onder andere Nederland, Duitsland, Spanje en Rusland. Het bedrijf is ook actief op Broadway / in Noord-Amerika.

In Nederland bezit Stage Entertainment twee theaters, het Beatrix Theater in Utrecht en het AFAS Circustheater in Scheveningen. Als schoonmaakpartner is Gom Hospitality vanaf 1 augustus 2014 verantwoordelijk voor de schoonmaak van beide theaters én het dit jaar betrokken hoofdkantoor aan de Zuidas in Amsterdam.

De gast staat centraal
Bij Stage Entertainment is alles erop gericht om gasten een onvergetelijke voorstelling te bezorgen. Het bedrijf heeft daarin een uitstekende reputatie. “En goede schoonmaak draagt bij aan een prettige, gastvrije omgeving” aldus Patrick van der Veen, national accountmanager bij Gom Hospitality.

Joop van den Ende: Theaterschoonmaak is een kunst apart
Joop van den Ende gaf in een interview in de laatste Schoonmaakkrant al aan dat theaterschoonmaak een kunst apart is. Het draait om de beleving van de gasten. Van der Veen: “En wij zijn daarbij een verlengstuk van de dienstverlening van Stage Entertainment: verantwoordelijk voor de schoonmaakbeleving. Dat vraagt om gastgerichte mensen en opleidingen, gecombineerd met een hoge mate van flexibiliteit.”

Met als basis bijna 50 jaar schoonmaakervaring vanuit Gom richt Gom Hospitality zich specifiek op schoonmaak van omgevingen waar dagelijks gasten worden ontvangen. “Een combinatie waar we duidelijk toegevoegde waarde mee bieden” aldus van der Veen. “Dat Stage Entertainment voor al hun locaties voor ons kiest, daar zijn we dan ook best trots op!”

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.