Terug naar nieuws

Partnership AFAS Software & Circustheater verlengd met 3 jaar

Gepubliceerd op 19-05-2014

Het grootste musical theater van Nederland zal ook de komende jaren met trots de naam ‘AFAS Circustheater’ dragen.

De samenwerking tussen Stage Entertainment en AFAS Software is gestart in de zomer van 2011 en is vandaag verlengd met drie jaar.

De contractverlenging is getekend op het nieuwe hoofdkantoor van Stage Entertainment, aan de Zuidas te Amsterdam. Namens AFAS Software proostten Bas van der Veldt en Truus Koppelaar samen met Tanja Dik en Kassandra Dommisse-Reebergen, namens het AFAS Circustheater/Stage Entertainment, op het voortzetten van de samenwerking.
“De afgelopen drie jaar hebben wij de samenwerking met AFAS Software als zeer positief ervaren. AFAS laat zien hoe sport-, (AZ/AFAS Stadion) en cultuur- (AFAS Circustheater) sponsoring hand in hand kunnen gaan. Een win-win partnerschap waarin AFAS een podium is geboden voor het uitbouwen van hun naamsbekendheid. Komend theater seizoen zullen meer dan 500.000 gasten de prachtige musical Billy Elliot komen bezoeken en biedt het AFAS de mogelijkheid om een breed en groot publiek te bereiken in een omgeving die passie en professionaliteit uitstraalt” aldus Tanja Dik.
AFAS CEO Bas van der Veldt benadrukt dat de samenwerking met het Circustheater erg succesvol is geweest. “In de afgelopen drie jaar hebben we heel veel mensen een mooie avond bezorgd. Tegelijkertijd hebben deze mensen op informele wijze kennis kunnen maken met ons bedrijf. We hebben dan ook niet lang na hoeven denken over een verlenging van het contract. Zeker niet met een veelbelovende musical als Billy Elliot in het vooruitzicht. Ten tijde van de première in november van dit jaar zullen wij, in samenwerking met het Circustheater, in ons eigen Da Vinci Theater een musical workshop geven voor kinderen van de basisscholen in Leusden. Op deze manier proberen we maximale synergie te creëren tussen enerzijds onze landelijke sponsoractiviteiten en anderzijds de activiteiten die we op lokaal niveau uitvoeren.”

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.