Terug naar nieuws

Relatie avond Jersey Boys en Management Support

Gepubliceerd op 13-03-2014

40 secretaresses genieten van zakelijke avond uit

Op donderdag 13 maart 2014 organiseerden Joop van den Ende Theaterarrangementen en het Beatrix Theater Utrecht in samenwerking met Management Support een Jersey Boys– relatie avond.

Management Support is een platform voor management ondersteuners en zo werden 40 secretaresses na selectie uitgenodigd voor een gezellige (zakelijke) avond uit naar het theater. De geheel verzorgde avond begon met een heerlijke welkomstcocktail, een rondleiding door het theater en een bedrijfspresentatie. In de pauze van de musical Jersey Boys konden de dames genieten van een hapje en een drankje en na afloop van de voorstelling was er een heuse backstage tour en DJ.

Dat de dames zeer genoten hebben van de avond bleek wel uit de onderstaande reacties die na de relatie avond werden ontvangen.

Esmeralda Bernard, VNG:

“Ik heb samen met mijn collega niet alleen een superleuke avond gehad, maar het heeft mij ook geïnspireerd om eens op een heel andere en creatieve manier iets te organiseren. Het past goed bij ‘omdenken’, waar ik zelf erg voor open sta.”

Marlies Meyer, Akzo Nobel:

“Fantastische avond bij Jersey Boys. Wat een bijzonder event was het zeg, ook de back stage toer maakte veel indruk. Ik had de musical ook al een keertje in Londen gezien… ik wil weer!”

Karen ten Wolde, KPMG:

“Het was erg leuk om te netwerken met andere secretaresses, de zalen en mogelijkheden van het Beatrix Theater te ontdekken, de musical te zien (geweldig!) en ook de back stage tour na afloop was leuk en interessant! Een avond om nooit te vergeten.”

Gerry Rigter, PostNL:

“Perfect georganiseerde avond. Wij voelden ons echte VIP’s, het was perfect geregeld en super georganiseerd. We hebben nu een goed beeld van de mogelijkheden in het Beatrix Theater en van Stage Entertainment, wellicht kunnen we in de toekomst nog een keer “zaken” doen. De musical Jersey Boys was in een woord GEWELDIG. We willen jullie en de andere partijen graag bedanken voor deze TOP-avond!”

Management Support plaatste ook een erg leuk artikel op hun website naar aanleiding van de relatie avond. Klik hier voor het artikel en de foto’s.

undefined

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.