Terug naar nieuws

Simone Kleinsma en Jon van Eerd spelen hoofdrollen in Moeder, Ik Wil Bij De Revue

Gepubliceerd op 11-03-2014

 

Joop van den Ende Theaterproducties ontwikkelt momenteel een musicalbewerking gebaseerd op de succesvolle televisieserie Moeder, Ik Wil Bij De Revue. Simone Kleinsma en Jon van Eerd nemen de hoofdrollen van Riet en John Hogendoorn, een beroemd duo met een eigen revue gezelschap, voor hun rekening.

Oer-Hollandse musical met humor

Het wordt een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen waarin de hoogtijdagen van de revue herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen vormen samen met onder anderen Simone Kleinsma en Jon van Eerd in de hoofdrollen dé perfecte ingrediënten voor een gegarandeerd heerlijke nostalgische avond uit. Moeder, Ik Wil Bij De Revue is vanaf september exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Het creatieve team Moeder, Ik Wil Bij De Revue

Het creatieve team bestaat onder anderen uit André Breedland en Maurice Wijnen (beiden eerder medeverantwoordelijk voor Ciske de Rat - de musical en Petticoat), regisseur Carline Brouwer (Sister Act) en Job Gosschalk die eerder als creatief producent nauw betrokken was bij de televisieserie geproduceerd door NL Film in samenwerking met Kemna & Zonen.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.