Terug naar nieuws

Travel Counsellor Riët de Vries: ”Zo werk ik het liefst, met gelijkgestemden”

Gepubliceerd op 11-02-2014

Sinds 6 jaar heeft Travel Counsellor Riët de Vries een zakelijke relatie met Joop van den Ende Theaterarrangementen (JETA). Elk jaar organiseert het bedrijf voor minstens één groep van 70 man een avondje uit naar een aansprekende musical, met daarbij een bijpassend arrangement. ”Zonder enige uitzondering is mijn contactpersoon en het team van JETA betrokken en servicegericht,” zo vertelt Riët de Vries.

Langdurige relatie

Riët de Vries is met haar bedrijf gespecialiseerd in zowel reizen als in het organiseren van evenementen in binnenland, te denken valt aan jubilea, personeelsuitjes en incentives. ”De musicals die JETA aanbiedt zijn altijd vernieuwend, er is steeds nieuw aanbod. Mede om die reden heb ik gekozen voor een langdurige relatie met JETA.”

Inspelen op behoeften

De criteria van De Vries zijn na zes jaar een ‘ingesleten patroon’ te noemen: ”Ik wil immer goede, eersterangs plaatsen.” Voor JETA is dat een vanzelfsprekende vereiste. Het team van JETA gaat naast de randvoorwaarden van goede plaatsen, een uitstekende gastvrouw of -heer en een schitterend diner- of borrelarrangement een stap verder. ”Elk jaar ging ik met een bepaalde groep naar het Beatrix Theater, maar voor de musical Sister Act is het noodzakelijk om naar het AFAS Circustheater in Den Haag te gaan. In het Beatrix Theater eindigde de avond altijd in een afterparty waarna het gezelschap slechts 100 meter hoefde te lopen naar het NH Hotel. In Scheveningen had ik daar mijn bedenkingen bij omdat daar op dat moment geen afterparty was: hoe houd ik de groep bij elkaar, hoe voorkom ik dat gasten direct na de musical in groepjes naar hun hotel, het casino of Crazy Piano’s vertrekken?” JETA kwam binnen korte tijd met een oplossing en regelde een DJ in het AFAS Circustheater zodat het gezelschap ook na Sister Act met de voetjes van de vloer kon. De Vries: ”En het werkte, al na 10 minuten stond de halve groep op de dansvloer. Het was zelfs zo gezellig dat we tijd hebben bijgekocht.”

Positief effect

Voor De Vries is het duidelijk dat zij een partner heeft gevonden in JETA: ”Ze luisteren goed en zijn daadkrachtig. Ook staat het team altijd open voor input van mij en de wensen van onze klanten.” Zo vinden groepen het prettig om eenzelfde gastdame of -heer te zien bij hun jaarlijkse evenement. Toen Riët de Vries vorig jaar met een groep, na een rondvaart, aankwam in het DeLaMar Theater voor de musical Hij Gelooft in Mij, stond gastdame Inge het gezelschap al op te wachten bij de steiger. ”Eén van mijn gasten riep: kijk daar staat Inge weer! Ik voel mij weer helemaal thuis. Dat heeft een positieve weerslag op zowel JETA als op mijn eigen bedrijf.”

Betrokken

Naast de goede service is De Vries ook te spreken over de betrokkenheid van haar contactpersoon: ”Zelfs in het weekend neemt hij de moeite om naar het theater te komen om zowel mij als mijn klant de hand te schudden. Zo werk ik het liefst, met gelijkgestemden!” http://www.travelcounsellors.nl/riet

Tekst door Barbara van Baarsel / Buro Barcode

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.