Terug naar nieuws

Verwacht voorjaar 2015: Kinderen voor Kinderen Familiemusical

Gepubliceerd op 13-03-2014

Een familiemusical met de grootste hits uit 35 jaar Kinderen voor Kinderen

‘Waanzinnig Gedroomd’- de eerste echte Kinderen voor Kinderen Familiemusical!Een vrolijke theaterproductie voor jong en oud, vol liedjes uit het 35 jarige bestaan van Kinderen voor Kinderen.

Guus is een leuke, slimme jongen van tien jaar. Hij houdt van voetbal, van muziek maken met zijn vader Leo die zelf een groot kind is, van lol trappen, koken en héél soms van knuffelen met zijn moeder. Alles verandert als de vader van Guus overlijdt, Guus wordt in één klap volwassen. Wanneer Guus met zijn klas een bijzonder muzikaal project doet op zijn nieuwe school, breekt de klas open. Door muziek durven ze meer van zichzelf te laten zien. Durft Guus aan zijn nieuwe klas te vertellen dat zijn vader is overleden? En krijgt Guus de kans weer echt kind te zijn?

Waanzinnig Gedroomd’ heeft de vrolijke, licht chaotische energie die kinderen eigen is. Een musical waarin kinderen hun eigen leefwereld weerspiegeld zien. Het zijn hún verhalen, en het feit dat die verhalen serieus worden genomen, zal ze een gevoel geven dat hun wereld er óók toe doet. Een wereld waarin een kind kind mag zijn, met alles wat daar zo fantastisch leuk aan is. Een wereld vol verbeelding.
Want als je geen verbeelding hebt, hoe kun je dan een mooiere wereld voor jezelf dromen?

De familiemusical, Waanzinnig Gedroomd, verwacht in het voorjaar van 2015.

Script: Roeland Fernhout & Ulrike Buerger-Bruijs
Regie: Ruut Weissman
Producent: Cook a Dream i.s.m. VARA

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.