Terug naar nieuws

Anouk Maas wordt dé Disney prinses Belle

Gepubliceerd op 06-05-2015

Stage Entertainment presenteert dit seizoen één van de meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden; Disney’s Beauty and the Beast. Gebaseerd op de legendarische Disney animatiefilm, met de prachtige muziek van Oscar-winnaar Alan Menken. De rol van de mooie Belle in deze grootste reizende musical van dit seizoen, gaat vertolkt worden door Anouk Maas.

Anouk heeft al vele musicalrollen op haar naam staan. Op dit moment is ze zien als Maria in de Sound of Music die nog de hele zomer te zien is in de theaters. Eerder speelde ze de hoofdrol van Alex in Flashdance en de hoofdrol van Fiona in Shrek de musical. Daarvoor was ze onder andere te zien in Miss Saigon, La Cage aux Folles en Cats.

Wie kent het verhaal niet van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest? Gesteund door het voltallige personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde om uiteindelijk in de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest te leren geloven. Alleen dan kan de betovering verbroken worden.

Vanaf november is deze unieke theater ervaring te zien in verschillende theaters door Nederland.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze shows en schrijf je in voor de nieuwsbrief.


BESTEL KAARTEN VOOR BEAUTY AND THE BEAST


Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.