Terug naar nieuws

April Darby alternate Rachel Marron in The Bodyguard

Gepubliceerd op 31-07-2015

April Darby wordt de vaste vervanger van Romy Monteiro in de rol van Rachel Marron in de musical The Bodyguard. Eerder was April in Sister Act te zien als understudy van de hoofdrol Deloris. The Bodyguard is vanaf 12 september exclusief te zien in het Beatrix Theater en gaat op 27 september in première.

April Darby

April is aankomend seizoen ook te zien als lead-vocalist in de nieuwe Dinnershow ‘Pandora’ van RTL Entertainment in Studio 21. Eerder zong ze als leadzangeres in de Dinnershow ‘Brooklyn Nights’, was ze te zien in de theatertour van Soul Sisters en speelde de hoofdrol in de musical Witches of Eastwick. April won in 2009 een Dream Ticket voor ‘American Idol’ in de Disney Hollywood Studio’s. Ze behaalde de vierde ronde en kort daarna kwam haar eerste single ‘Make Your Move’ uit. April treedt op als MC naast Dj’s op evenementen en festivals.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.