Terug naar nieuws

Carolina Dijkhuizen in Dreamgirls!

Gepubliceerd op 30-01-2015

Carolina Dijkhuizen gaat de hoofdrol van Deena in Dreamgirls spelen! Pearl Jozefzoon, die op dit moment de rol van Deena vertolkt, speelt haar laatste show op dinsdag 3 februari in Breda. Dreamgirls dat oorspronkelijk gepland stond tot eind januari is wegens succes nog de hele maand februari te zien in Breda, Antwerpen, Amsterdam, Nijmegen, Zaandam en Enschede. Pearl gaat zich volledig richten op haar nieuwe album waardoor de verlenging niet in haar agenda past.

“Ik was bij de start van deze show ook gevraagd om te komen auditeren maar dat ging toen wegens mijn rol in Sister Act niet lukken. Dit is natuurlijk een fantastische rol en ik ben blij dat ik nu alsnog de kans krijg om met deze geweldige cast de voorstelling de komende maand te mogen spelen”, aldus Carolina.

Carolina Dijkhuizen

Carolina is op dit moment te zien in het televisieprogramma Wie is de Mol. Recent was zij te zien in De Beste Zangers Van Nederland en presenteerde vorig jaar naast Frits Sissing de Musical Sing a Long voor AVRO/TROS. Afgelopen theaterseizoen vertolkte Carolina de hoofdrol van Deloris in de musical Sister Act. Eerder was zij te zien in de musicals Aida, The Lion King (Nala), Bubbling Brown Sugar, The Soul of Motown II en My Name is de theater tour. Ook speelde ze in verschillende televisieseries als Spangen, Spoorloos Verdwenen, Parels & Zwijnen en Bon Bini Beach, en had ze diverse rollen in films als SL8N8, Deuce Bigalow, European Gigolo en Flirt.

Dreamgirls is nog tot eind februari te zien in verschillende theaters in Nederland.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.