Terug naar nieuws

Edwin Jonker en Tony Neef te zien in Beauty and the Beast

Gepubliceerd op 08-06-2015

Edwin Jonker zal komend seizoen de rol van het Beest op zich nemen in Beauty and the Beast. Ook Tony Neef wordt als de humoristische kandelaar Lumière toegevoegd aan de cast.

Edwin speelt momenteel de rol van Curtis in de musical Dreamgirls, die nog tot juli te zien is in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Eerder was hij al te zien in de musicals Home, Rent, Copacabana, The Lion King, Billie Holiday, Miss Saigon en Sister Act. Daarnaast was hij in diverse films en televisieseries te zien waaronder Oesters van Nam Kee, De Ontsnapping, Baantjer, Voetbalvrouwen en Van God Los.

Tony is op dit moment te zien als Oom Max in de Sound of Music die nog de hele zomer te zien is in de theaters. Daarnaast was hij onlangs te zien als Wim Sonneveld in de musical Sonneveld. Eerder speelde hij mee in o.a. Evita, Miss Saigon, Chicago, Saturday Night Fever, Les Misérables en Annie.

Edwin en Tony zijn samen met Anouk Maas, Freek Bartels en Loeki Knol vanaf november te zien in verschillende theaters door Nederland.

 

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.