Terug naar nieuws

Freek Bartels speelt Gaston in Beauty and the Beast

Gepubliceerd op 07-05-2015

Freek zal dit najaar te zien zijn als de ijdele Gaston in de meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden; Disney’s Beauty and the Beast.

Freek was onlangs te zien was als Friso Wiegersma in de musical Sonneveld en hij speelde vorig seizoen de rol van Felix Turner in het toneelstuk The Normal Heart. Velen mensen volgden hem vorig jaar in het tv-programma Wie is De Mol waar hij het tot de finale schopte. Hij was eerder te zien in verschillende musicals als Les Misérables, JOSPEH and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Next to Normal, Petticoat en Love Story

Wie kent het verhaal niet van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest? Gesteund door het voltallige personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde om uiteindelijk in de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest te leren geloven. Alleen dan kan de betovering verbroken worden.

Vanaf november is deze unieke theater ervaring te zien in verschillende theaters door Nederland.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze shows en schrijf je in voor de nieuwsbrief.


BESTEL KAARTEN VOOR BEAUTY AND THE BEAST


Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.