Terug naar nieuws

Holland zingt Hazes ook in 2016 in de Ziggo Dome

Gepubliceerd op 26-03-2015

Kaartverkoop nu gestart - 17, 18 en 19 maart 2016

Vanavond schudt een afgeladen Ziggo Dome op haar grondvesten tijdens de eerste van de reeks Holland zingt Hazes concerten, geproduceerd door Stage Entertainment Nederland. Ook morgen- en zaterdagavond zingt een keur aan Nederlandse artiesten, onder begeleiding van de band van Eric van Tijn, in een uitverkocht Ziggo Dome de grootste Hazes-hits.

Roxeanne & André Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Jamai e.a.

Wegens het grote succes keert Holland zingt Hazes in 2016 terug met een vierde editie in de Ziggo Dome en wel op 17, 18 en 19 maart. Ruim 40.000 mensen vieren samen het leven én de muziek van André Hazes, die tien jaar na zijn overlijden nog steeds immens populair is. In de editie van dit jaar staan Roxeanne & André Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Jamai, Martijn Fischer, Ruth Jacott, Anita Meyer, Danny de Munk, Xander de Buisonjé, Peter Beense en Waylon op het podium en vertolken zij de meezingers van Hazes.

Koop nu je kaarten voor Holland zingt Hazes 2016 

Over Holland zingt Hazes

Holland zingt Hazes is een ode aan het leven en de muziek van André Hazes aan de hand van zijn meest populaire nummers. Een meezingconcert voor iedereen; van trouwe fan tot de nieuwe generatie. Samen met het 15.000 koppige publiek laten de artiesten tijdens Holland zingt Hazes het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ herleven. Het publiek kan in de grootste kroeg van Nederland luidkeels meezingen met nummers als ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Wij Houden van Oranje’ en ‘De Vlieger’ en vele andere songs. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze shows en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.