Terug naar nieuws

Mark van Eeuwen en Dave Mantel beiden ‘The Bodyguard’ in gelijknamige musical

Gepubliceerd op 18-06-2015

Mark van Eeuwen en Dave Mantel gaan beiden de rol van bodyguard Frank Farmer spelen in de musical The Bodyguard. Samen met Romy Monteiro en Carolina Dijkhuizen en de voltallige cast werden zij vanmiddag gepresenteerd op Schiphol Oost. De musical The Bodyguard met de vele hits van Whitney Houston, waaronder ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘Run To You’, ‘One Moment In Time’ en natuurlijk haar grootste wereldhit ‘I Will Always Love You’, is vanaf 13 september exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Mark van Eeuwen
Onlangs ging de speelfilm Rendez-Vous in première waarin Mark een hoofdrol speelt. Tevens speelt hij een van de hoofdrollen in de Hollywood-productie Kidnapping Freddy Heineken. Van januari tot maart 2015 was Mark met het toneelstuk Geluk door heel Nederland te zien in het theater. Eerder was Mark onder andere te zien in de populaire televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden, speelde hij (gast)rollen in televisieseries zoals Voetbalvrouwen, Rechercheur Ria en recent in Dagboek van een Callgirl. In 2010 speelde Mark een hoofdrol in de speelfilm De Eetclub van auteur Saskia Noort.

Dave Mantel
Na zijn opleiding aan de Amsterdamse Toneelschool was Dave in het theater te zien in En toen waren er nog maar… van het Thriller Theater en in Bedgeheimen van Haye van der Heijden. Op televisie speelde Dave de rol van rechercheur Menno Kuiper in de tv-serie Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2013 speelde hij de rol van treiterende klassenleraar Mike in de film Spijt!. Daarnaast was hij te zien in de films Sonny Boy (2011) en De Groeten van Mike (2012) en tv-series Dokter Tinus en Danni Lowinski. Dave is naast zijn werk als acteur ook werkzaam als fotograaf en filmmaker.

Verhaal The Bodyguard
Frank Farmer, voormalig Secret Service agent, wordt door popster Rachel Marron ingehuurd als bodyguard om haar te beschermen tegen een psychopaat. Kan Frank zowel Rachel als haar familie beschermen tegen de dreiging van een stalker of is de ontluikende aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen een veel grotere uitdaging?

Fotograaf: Roy Beusker

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.